duminică , iunie 23 2024
Breaking News

Yoga Brasov

Cum pot duce sedintele de yoga Brasov la un alt nivel?

In cazul in care participati la primele sedinte de yoga Brasov, este posibil sa doriti sa stiti cum sa va avansati nivelul de practica. Este posibil sa aveti o practica de sezut in care va concentrati sa va linistiti si sa va aduceti constientizarea la inspirarea si expirarea voastra.

Sau poate ati practicat tehnici de mindfulness, cum ar fi meditatia de mers constient. Deci, care este urmatorul nivel de meditatie? Cum ati putea face practica mai lunga sau sa va aprofundati in ea?

In randurile de mai jos descoperiti cateva metode care va pot ajuta sa duceti sedintele de yoga la un alt nivel.

Mergeti la sedintele de yoga Brasov cu regularitate

Daca nu ati facut acest lucru pana acum, mergeti la un program de yoga cu regularitate pentru a va avansa nivelul practic.

Yoga BrasovAceasta regularitate va va duce practica la urmatorul nivel, pe masura ce veti crea noi cai neuronale in creierul dvs. Unele va vor oferi mai multa vointa si motivatie. Mintea dvs. va incepe sa doreasca sa exerseze, si acea dorinta va va aprofunda in mod natural practica.

Nu va fortati sa meditati mai mult decat puteti

In timpul procesului de avansare a practicii, incercati sa nu fortati sa meditati mai mult timp decat sunteti pregatit.

Cresteti treptat timpul pe care il petreceti in timpul sedintelor de yoga Brasov. Nu trebuie sa fortati lucrurile cat timp nu sunteti pregatit pentru a face acest lucru. Doriti ca pana la urma aceasta practica sa functioneze ca un eliberator de stres, nu sa creeze mai mult stres.

Atat mintea cat si corpul au nevoie de timp pentru a se adapta la o crestere a practicii. Este ca si cum ati incepe alergarea pe banda, si doriti sa alergati 3 km din prima zi. Incepeti incet, si cu siguranta veti avansa.

Stapaniti bazele

Este esential sa invatati cum sa stati confortabil. Veti dori sa ajustati acest aspect al practicii inainte de a aprofunda mai mult.

Asigurati-va ca stiti ce se simte cu adevarat confortabil pentru dvs. Gasiti o pozitie care sa sustina o coloana dreapta si o respiratie usoara in mod natural. Cautati un loc care sa va simtiti in siguranta si folositi o perna care sa sustina o aliniere adecvata.

Nu veti putea sa va concentrati corect pana cand nu veti stapani o pozitie confortabila de sezut. In cele din urma, asigurati-va ca respiratia in timpul sedintei de yoga Brasov este lina, lenta si senina inainte de a continua antrenamentul.

Nu subestimati arta pregatirii

Yoga ne pregateste pentru o practica avansata de meditatie, oferindu-ne multe instrumente pentru a ne pregati pentru aceasta. Hatha yoga asana, respiratia pranayama, diverse tehnici de relaxare, sunt precursoare utile ale meditatiei.

Asigurandu-va ca sunteti pregatit sa faceti unul sau mai multe dintre aceste exercitii, veti descoperi ca meditatia dvs. progreseaza cu usurinta. Veti fi mai alert, relaxat si pregatit sa stati pentru perioade mai lungi de concentrare concentrata.

Cautati noi practici care va plac cu adevarat

In timpul procesului de avansare a practicii de meditatie, veti dori sa experimentati cu noi tehnici. Daca gasiti una care rezoneaza cu dvs. sau o noua mantra pe care va place cu adevarat, acordati-va libertatea de a explora mai departe aceste tehnici.

Cand descoperi noi stiluri de meditatie care sunt distractive, veti fi mai inclinat sa ramaneti la practicarea lor. In loc sa incercati sa avansati cu tehnici pe care credeti ca ar trebui sa le stapaniti, mergeti mai departe cu cele care va plac cu adevarat.

About Seo Brasov

Verifica si

Competition Gold

Competition Gold

Competition Gold Este o idee buna sa alegeti acest Competition Gold. Veti vedea ca un …

Close